Karaś2 11 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nick: Karaś2 Nowy nick: Avatar Ghost Czemu chcesz zmienić nick? :Zmieniam nick na forum bo mnie wszyscy podejrzewają o granie na wh ppd nickiem Karas2 na serwerze kiedy ja mam inne IP komputera i SID. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Przeczytaj dokladnie temat ze zmianą nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Tak i za chwilę wyślę panu Kod na PW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Nick został zmieniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi