DragoNa 48 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nick: (podajemy swój nick) MoTyW 4 fun Opis problemu: (Opisz dokładnie z jakim problemem się borykasz) odinstalowalem cs na steamie no i chciałem go na nowo zaistalować no i w tym jest problem bo ponieważ jak chce go zaistalować na nowo to wyskakuje mi problem z instalacją i nie wiem co mam z tym zrobić i dlatego proszę o pomoc ScreenShoot: (zrób zdjęcie i umieść go na naszym hostingu / jeżeli screen jest niepotrzebny nie umieszczasz) System operacyjny: (XP/Vista/7/8/10 i inne) 8 Kontakt: (gg/steam/pw) 50961958 Inne: Proszę o jak najszybsza odpowiedz z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Piszę tylko "Problem z Instalacją" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragoNa 48 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pisze mi tylko nieprawidłowa konfiguracja magazynów zawartości i proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś problem Valve albo weź zwrot pieniędzy i kup na nowo. Nie wiem czy to pomoże, ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 1. Wylacz Steama2. Menu Start --> Uruchom --> steam://flushconfig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragoNa 48 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Możesz jaśniej siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi