Ronald0 9 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam, grałem na pewnym nicku na waszym Zombie, wkońcu znalazłem się Top15. i chciałem być bardziej rozpoznawalny, można by przenieść xp, lvl i zamiast starego nicku dać mój nowy czyli "Ronald0" do top15? Byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Po 1 MultiKonta ? Nie wiem czy to nie jest karalne, a to co mi wiadomo to chyba nie można ale sprawe zostawiam Opiekunom a i jeszcze jedno mogłeś to napisać w Propozycjach (wiem że to nie temat do tego ale bezsensu robić nowy ja tam napisałem o konkursie ) Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez MrDevix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jakie multi konta? Na serwerze mogę grac nawet po 10 innych nickach I dowiedz się co to znaczy MultiKonto, i wtedy pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W takiej sprawie można pisać na pw. Aktualnie nie ma takiej możliwości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione,gdyby coś było niejasne,zapraszam na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi