j4ved 0 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Nick: j4vedLink do SS: Szanowny admin nie zrobił ss -_- Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wallhack' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:58484531' [AMXBans] =============================================== Serwer: FFALink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=2323 Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 admin banujący ma 24h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4ved 0 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Tak mi się wydaję, że szanowny admin nie raczył mi zrobić nawet demka. Po tym jak wszedłem na serwer i go zabiłem wszedł na speca i po 3 minutach miałem bana :/ Nie ciekawa sytuacja, bo nie chce mi się czekać 24h :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebola 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Kolego już wczoraj dostałeś bana za wh i wchodzisz znów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zrobiłeś mu tylko ssy, za które dostał unbana. Demo będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebola 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Nie mam jak rozpisać demka bo nie mam sprzętu (zresetował mi się komputer i nawet przeglądarki nie mam, cs kolega podrzucił i zainstalowałem). Ale dostał wczraj (tj.13.04) bana za wh potem znów wbił i znów dostał bana (zmienne ip bo miał różne ip) i dziś (tj.14.04) znów go zobaczyłem na serwerze więc automatycznie ban (znów inne ip) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebola 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Nie wykluczam podszywania się ! Daj mu unbana ale jeżeli znów bedzie podejrzany poproszę bardziej doświadczonego administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi