KaaB00M 9 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 1. Nick: KaaBoom 2. Imię:Dominik 3. Wiek:15.5 4. Znajomość AMX (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):Nie 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Kaa%20Boom/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **:Mieszkam w Lubartowie,Chodzę do 2 klasy gimnazjum,Lubię grać w cs'a,Gram na Laptopie, Mam rodzeństwo Siostrę i Brata,Mój tata zmarł przed moimi narodzinami,Lubię grać w piłkę nożną i kosza,Lubię kolor czerwony i czarny,Jestem zabawny,Czasami ponoszą mnie emocje ale staram się być opanowany nie zawsze mi to wychodzi. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**:Chciał bym mieć admina dlatego , że: chce pomagać ogarniać ludzi którzy łamią regulamin,Chce pomagać graczom,Chce aby była lepsza atmosfer na serwerze,Chce aby ini gracze brali ze mnie przykład. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 6 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze od godziny 15 Weekendy od godziny 8 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6-7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jak dla mnie okres próbny każdemu należy się szansa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Okres próbny. +Wiek +AMX +Mikro +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jestem na Nie Wiek Brak Skladki Gt Brak steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jestem na Tak. +aktywny +mikro -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Nie minął tydzień od poprzedniego podania. Podanie zostaje odrzucony, a użytkownik nagrodzony warnem. Zapraszam za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało odrzucone.<br />Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi