aver 1 488 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 We szwajcarskim Nyonie odbyło się ostatnie losowanie tegorocznej edycji Ligi Mistrzów Pierwsze mecze półfinałowe rozegrane zostaną w dniach 26-27 kwietnia. Oto one: Manchester City - Real Madryt Atlético Madryt - Bayern Monachium ligamistrzów.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 a gdzie barcelona? Oh..wait 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Brawo Atletico <3 iHalaMadrid! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Jak dobrze widzieć, że ktoś "szanuje" inne kluby piłkarskie. Mimo tego, że moja ukochana drużynia się nie dostała, to będę oglądać i wyczekiwać nowego mistrza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Manchester United i tak wygra xDD. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1v 8 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ciężko mi wskazać faworyta, chociaż sercem za realem :v Atletico jak zawsze może zaskoczyć, bayern nie ten sam co kilka lat temu (już nie jest tą samą bawarską maszyną), manchester city głodny pierwszego wygrania lm, w dodatku trener chcialby swoje udowodnić zanim odejdzie. A real? wzloty i upadki... Ale wierzę że po raz 11 sięgną po puchar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja to tam za realem nie jestem, ale real wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Już za kilka minut obedą sie rewanżowe spotkania półfinałow Ligi Mistrzów. Ostatnie spotkanie Atletico wygrało z Bayernem aż 1:0 na własnym stadione po pięknym golu Saúla Ñígueza.. Jak będzie dzisiaj? Przekonamy się już za kilka minut. Natomiast jutro Real vs City. Pierwszy mecz półfinałowy zakonczył się remisem 0:0.. fakt że w tym spotkaniu nie wystąpił Ronaldo z powodu kontuzji. Jesli chodzi o jutro to Ronaldo ma byc sprawny w 100% a jesli chodzi o Benzeme i Casemiro to sztab nie chce podejmować zbędnego ryzyka i nie wystąpia w tym spotkaniu. Możecie oczywiscie obstawiac wyniki dzisiejszego spotkania. Ja osobiscie dzisiaj stawiam równiez na Atletico.. i obstawiam 2:1 dla nich. Edytowane 3 Maja 2016 przez aver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Real wygra Atletico też dobry klub i w 99,99% wygra z Bayernem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Licze na Bayern poniewaz gra tam nasz rodak i przydadza mu sie takie sukcesy Licze na final Bayern-Real i mimo, ze za Realem jestem od czasow Beckhama z serca zycze sukcesow naszemu Lewemu. Edytowane 3 Maja 2016 przez VORDEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexterovsky 13 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 @Vorden Lewy tam z 2,3 razy przyaktorzyl i szczerze nie podoba mi sie cos takiego. Kibicowalem od poczatu Atletico, ale scenariusz genialny. Atletico awansowało no i Lewandowski strzelił bramke. PS. Simeone chyba sobie troche odpocznie od ławki po tym uderzeniu tego asystenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) #2 REWANŻOWE MECZE PÓŁFINAŁOWE Atlético Madryt 1 : 2 Bayern Monachium Bramki BM: Xabi Alonso oraz Robert Lewandowski 31' 74' Bramki AM: Antoine Griezmann 54' - Real Madryt 1 : 0 Manchester City Bramki RM: Gareth Bale 20' i pomógł mu w tym Fernando Francisco Reges Finał LM Real Madryt - Atlético Madryt Finałowy mecz odbędzie sie 28 maja na Włoskim stadionie Estadio Giuseppe Meazza “San Siro” w Mediolanie. Edytowane 4 Maja 2016 przez aver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Chociaż nie jestem za Realem mam nadzieję że wygra z Atletico minimum 2/3 golami. Zupełnie nie podoba mi się to w jakim stylu gra Atletico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi