REBIOv13 42 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 1. Nick: REBIO2. Imię: Miłosz3. Wiek: 184. Znajomość AMX (1-10): 6/105. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/REBIO/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Dokładny, jak coś robię to na 100% ponadto sympatyczny i pomocny.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jako, że jestem rannym ptaszkiem i lubię grać od 7 to zwykle trafiam na cheaterów co mnie bardzo irytuje i chciałbym to wytępić 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: jn.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Staram się codziennie po kilka godzin, jednak szkoła mi to utrudnia :/ W weekendy gram zawsze, głównie rano ok. 7-11 oraz po południu i wieczorem.13. Staż w Counter-Strike 1.6: ok. roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Pozdrawiam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jestem na TAK. +Wiek +Składka +Mikrofon. Jedyne co mnie boli to to, że jeszcze nigdy nie miałeś admina. Podanie ładne napisane, a tutaj możesz mieć tą pierwszą szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) -wiek -składka -gt amx łatwo ogarnąć Szkoda że skopiowałeś poprzednie podanie a nie napisałeś nić bardziej kreatywnego Jestem na tak. Edit- d1v Zeus bodajże też miał podobny staż i teraz śmiga w amx i dobrze sprawuje swoją funkcję, więc myślę, że szanse można mu dać Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Kinolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zanim dam odp. coś napiszę.Plusy:-Wiek-Mikrofon-Składka-GT-Aktywny-Miły-Sympatyczny-PomocnyMinusy:-Staż w CS-Brak admina ,przy czym piszesz że AMX - 650/50-Podanie ,nie ładny punkt 11Nie zwracam uwagi na to czy Steam czy NS ponieważ ,dla mnie nie ma to już wgl znacznie ,nie tak jak kiedyś...Więc jestem na TAAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jestem za okresem probnym: +wiek, +kultura, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Jestem na Tak dlaczego ! Wiek Mikro Skladka Ale teraz jestem na Nie!! Brak Steam Slabo cb znam z serwera w ogole Gt Slabo rozpisane twoje podanie na admina Jestem na Nie Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez AvatarGhost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jestem za okresem próbnym. Dlaczego? + Wiek + Kultura + Składka + Mikro - nie miałeś admina - mało zgłaszasz na u@ - podanie mogłeś lepiej napisać Pozdro od boga wszystkich bogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Jestem na nie! +Gt [Długo z nami grasz] +składka +Aktywny +wiek -------------------------- -Brak steam -słabo rozpisane podanie -Twoja kultura jest bezgraniczna +/- Jest dużo adminów Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Magiczny erO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 jestem Na tak miły , opanowany składka aktywny. Przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1v 8 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jestem 50/50, Paweł będzie miał trudne zadanie. Chłopakowi zapewne każdy z nas pomoże w amx, a tak wgl to jest teraz na tyle prosty, że bez pomocy pewnie sam się nauczy. LECZ niestety troszkę odstrasza mnie staż gry, nie wiem, czy będzie umiał rozpoznać jakiegoś dobrego gracza od czita :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilma90 20 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 +Gt [Długo z nami grasz] +składka +Aktywny +wiek - mała znajomość amx - toszke za mały staż okres próbny to dobre rozwiązanie jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dlugo gra Obecny czesto Kultura jest Amx sie nauczy Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Na tak WiekMikrofonSkładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Widać że mu zależy, można dać szanse, ale chciałbym żeby on poprawił swoją kulture... Jestem na tak, okres 7 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 JESTEM NA TAK +SKLADKA +OGAR +WIEK AMX to banał Sory ze tak długo musiałeś czekać na decyzję ale ruda spalony laptop , ja natomiast po remoncie wylałem wode na kompa swojego i musiałem wymienić zasilacz na nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi