Smurferihno 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: Smurferihno #22. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin3. Nick oskarżonego: Dopi Here4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:41866976 5. Data i godzina zdarzenia: 04-17-16 14:156. Mapa de_dust27. Opis sytuacji: Grałem drugi raz na serwerze (wczoraj pierwszy) po czym dostałem bana za "multikonto"8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): #1 #2 Proszę o unban'a ponieważ na serwerze grało się przyjemnie Nie ośmieszaj się wojtuś cukiereczku, masz bana na innym koncie i wbijasz na aktywnym tyle w temacie Ps http://steamcommunity.com/id/DopiCSGO/ moje steam id Nie znam Cię człowieku ) Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Smurferihno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Żeby zdobyć ID danego gracza wpisujesz w konsoli status i szukasz tego oto gracza i skopiujesz sobie jego ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smurferihno 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Żeby zdobyć ID danego gracza wpisujesz w konsoli status i szukasz tego oto gracza i skopiujesz sobie jego ID Hmm... Mając bana w 100% zdobęde jego steamid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Nie ośmieszaj się wojtuś cukiereczku, masz bana na innym koncie i wbijasz na aktywnym tyle w temacie Ps http://steamcommunity.com/id/DopiCSGO/ moje steam id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dostałeś UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi