Jorgus321 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Nick: Jorgus #Sponsored By Gracz Link do SS: Brak SS'ówWycinek z konsoli(bez IP)*:brak nie da sie wbić na serverSerwer: CS:GO MODLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=3064 Proszę admina banującego mnie czyli To Tylko Ja żeby dał mi dowody na to że grałem na "WH" dostałem bana za nic grałem sobie normalnie na nuke i wraz ban bez żadnych ss'ow tylko odrazu ban na IP proszę o rozpatrzenie mojej sprawy.Pisze ten temat teraz ponieważ nie wiedziałem co zrobić dowiedziałem się od kumple że mogę napisać taki post. Dziękuję. PS:SS'OW MI NIE ZROBIŁ. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Jorgus321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 admin banujący ma 24h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) http://318446.node11.pukawka.pl/hltv-1604171735-css_nuke-1460907300-1460908200.zip Pierwsza akcja <-- Idziesz w stronę hangaru i mimo że nie widzisz i nie słyszysz, że do czerwonej wszedł jeden tt to rzucasz he w cel (potem zobaczycie, że jego he nigdy nie chybia, zawsze leci tylko tam gdzie ktoś jest lub dopiero idzie, a nie ma takiej możliwości, żeby wiedział że tam jest przeciwnik) 0:48 sek <-- Wiesz, że jeden robi ci plecy i chowa się za hangarem więc idziesz okrężną drogą i celujesz już przez ścianę. 2:47 <-- Wchodzisz do szybu i zaczynasz strzelać do jednego przeciwnika. Strzelasz i chowasz się, wychodzisz i znów strzelasz i raz jeszcze, za każdym razem jesteś już wycelowany, a za ostatnim gdy zabijasz przeciwnika, mimo że ruszył się w inne miejsce [twoje prawo] a ty tego nie widziałeś byłeś wycelowany i skan. !!!!!3:45 <-- Stoisz z AWP obok hangaru i celujesz w skałę obok dachu, nie ma nikogo ale czekasz, bo wiesz, że właśnie tam wskakują kolejno 2 osoby. Zabijasz jednego i dalej celujesz, stoi tam jeszcze jeden ale go nie widać, więc rzucasz he zasłaniając sobie widok a akurat w tym momencie przeciwnik wyskoczył i od razu spadł na ziemie (więc pozostał dla ciebie niewidoczny), ale ty od razu wiesz, gdzie spadł i celujesz w to miejsce. 4:42 <-- Z kwadratu do kurnika wchodzi jeden przeciwnik, zanim go zobaczyłeś celujesz tam, nie trafiasz (on schował się za ścianą) więc skanujesz prosto w niego (niestety nie ty go zabijasz bo lepiej by to było widać). Wiesz, że nie ma już tam nikogo, to cofasz się do czerwonej i rzucasz flesha tam gdzie ktoś jest 7:20 <-- Dostajesz flesha i cofasz za skrzynki koło respa, widziałeś tylko jednego przeciwnika na czerwonej który cofnął w stronę dworu i wszedł za kontener gdzie oczywiście celowałeś wcześniej zabijasz go no i oczywiście wiesz gdzie celować do drugiego (nie mogłeś mieć pojęcia, że tam jest jeszcze jeden). !!!!!8:05 <-- Celujesz na skałę wychodzi tam jeden i nie trafiasz go dwa razy i jakimś dziwnym cudem przez ścianę widzisz że na czerwonej jest już dwóch przeciwników i biegną do hangaru więc nie miał byś szans, dla tego też cofasz w stronę respa za skrzyneczki i mimo, że nie widziałeś tam nikogo, leci twoje magiczne he prosto do celów ... w tym momencie na daszek ze skały zeskoczył jeden przeciwnik i zanim się wychylił ty już zaczynałeś celować nie zabiłeś go, zeskoczył z daszku (czego nie widziałeś) i leci twój idealny skan mimo że nie mogłeś wiedzieć, że on jest właśnie tam ( nawet największy farciarz tak nie zrobi) nie zabiłeś go bo przez taką skrzynke to co najwyżej 53 dostanie. Celujesz w hangar tak jak byś wiedział, że wyjdzie tamtędy a nie drugą krótszą drogą do ciebie. COFASZ NA RESPA I DOSTAJESZ BANA. To by było na tyle, dziękuję i żegnam cie. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez ToTylkoJa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 0:48 - +/- b. Mógł widzieć, że ktoś biegnie i go okrążyć albo przypadek. Na pewno słychać jak ktoś wbiega do hangaru 2:47 - +/- b nie mogłeś widzieć, jak przeciwnik uciekł Ci na prawo, a celownikiem ciągniesz na jego model. Kolejny przypadek? 3:45 - b- widać kawałek spadochronu przeciwnika, a kolejno go słychać jak biega koło hangaru 4:42 +/- b Pentus wcześniej zabija na kwadracie. Gracz, którego zabił mógł dać info drużynie, że jest ktoś na kwadracie. Jorgus nie wyskakuje modelowo w kurniku, tylko patrzył w okno i nagle mu wbiegł TT. Wycofałeś się do przebudówki i wyskoczyłeś z celownikiem na kurnik, chcąc zeskanować. Nie popatrzyłeś znów na okno, chociaż mógł tam stać TT. Kolejny przypadek? 7:20 -b Gdy TT przeskoczył mu za hangar i rzuca flesha. Jorgus ucieka dalej i patrzy na dwór z awp. Nie widzę w tym nic podejrzanego.8:16 chwila zastanowienia gdzie rzucić HE, jakbyś patrzył czy wbiegną do hangaru. Niestety nie wbiegli i rzucasz w ich stronę za hangar. Celownik podniesiony już na gracza TT, który zaraz wyskoczy z daszku przebudówki. Celownik przetrzymany na modelu na dworze i strzał w przeciwnika. Może przypadek? Słychać strzał po lewej stronie hangaru lecz nie kierujesz celownika w tamtą stronę tylko wyczekujesz, aż TT wyskoczy w hangarze.b+Za dużo przypadków w tym demku i ostatnia akcja potwierdziła mnie w przekonaniu, że grałeś na jakimś wspomagaczu. Osobiście wierzę w szczeście, przypadki, itp. ale w Twoich akacjach za dużo ich widziałem. BAN 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi