Ivan 20 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam , ponieważ od nie dawna doszła nowa Grupa "Supprt Unban" która od banuje graczy. Moja propozycja jest taka , że nikt oprócz tej grupy NIE MA PRAWA wypowiadać się w prośbach o UB. Czemu ? Proszę zobaczyć choćby tutaj na Cod Moda 45k , proszę wejść w zakładkę Prośby o UB i zobaczyć jakie są spamy dotyczące UB. Prawie każdy daje odpowiedz typu :-Spakuj w Rar-Zastosuj się do wzoru , masz na to 24h , inaczej UB nie będzieITD ...Jest to bynajmniej jak dla mnie bezsensowne. Tylko Support Unban moim zdaniem ma prawo wypowiadać się w prośbach o UB. Czemu? Robi się bezsensowny spam , użytkownicy nabijają posty (nie piszę , że celowo) i jaki to ma Sens?. Proszę o wprowadzenie Zakazu wypowiadania się w prośbach o UB wszystkich użytkowników oprócz tych którzy są w Support Unban. A gdy ktoś nie zastosował by się do tego , wtedy miał by dostać Warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqr3byk 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 No w sumie to dobry pomysł jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 dla mnie tak , jesli maja zamiar robic temat o ub to chyba powinni sami zobaczyc ze jest wzór i trzeba sie zastosowac do niego .. a jak nie umieja wstawias ssy to jest wujek google zeby zobaczyc , nie przesadzajmy , to nie przedszkole .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 jestem za, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Jestem za bardzo dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niszczyciel 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 dobry pomysł.Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dobre, jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Jestem na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 jestem na Tak ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Tak... Lecz admin który dal bana rowniez powinien sie wypowiadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Jestem za bardzo dobry pomysł! 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Od teraz nikt oprócz Support Unban nie może się wypowiadać w prośbach o UB.Wybrane zostały 3 osoby na razie,potem dodam jeszcze jedną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi