NeO12 369 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Nick: NeO Powod rezygnacji: Brak czasu. Cos od siebie: Chciałbym przeprosić za to zamieszanie z moim adminem. Aktualnie nie mam czasu nawet spojrzeć na komputer, jestem poza domem i przez ten tydzień do domu nie wrócę, ponieważ mam koncert i próby itd... Siwy dziękuję za przyjęcie mnie i w ogóle zainteresowanie się mną. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Trochę szkoda, nawet cię na serwerze nie widziałem i nie mogłem Cię karać. :C No cóż powodzenia, wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Fajnie było z Tobą pograć przez te 5 minut i pogadać Powodzenia na koncertach i strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi