HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Cześć! Prawie połowa sezonu za nami a nasze ukochane Riot Games szykuje patcha, ale nie byle jakiego patcha. Jeden z większych patchow jakie przeżyłem grając w tę grę. Cały opis: http://eune.leagueoflegends.com/pl/featured/mid-season-magic Dlaczego nie opisuje go sam? Uważam, że rito zrobiło to dużo lepiej niż ja bym to zrobił. Co uważam o tym patchu? - te smoki... niby dobrze że rito się stara, ale to już nie będzie to samo, nie będzie to ta sama gra w która ja zacząłem grać (pre-season 3). Wypowiadajcie się co sądzicie o tym updacie. Zepsuje to rozgrywkę? Czy może poprawi? Zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi