Waldemar 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Waldemar Rozkurwieniec 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:nie wiem który 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina:2016.04.21 godz 21.38 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):nie mam 7.Opis sytuacji:Znowu dostałem bana, Wzor skargi:ZNOWU DOSTAŁEM BANA, ZA CO??? juz mnie to wq[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Waldemar Rozkurwieniec[AMXBans] Powod : ' Wejscie na aktywnym banie '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 34484577 '[AMXBans] Twoje IP : ' 89.161.84.184 ' *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Znowu źle nazwałeś skargę.Zamykam W poprzedniej twojej skardze zostanie wszystko wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi