Kolud1 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 1.Kolud 2.Gracze 3.KotJotPg oraz Ruchable 4. STEAM_0:1:84500137 oraz STEAM_0:0:162710609 5. 22.04 od godziny około 9 do 9.25 6. Końcówka mapy train oraz mapa inferno 7. Siedziałem od rana na serwie i czekałem na pojawienie się innych osób. Po czasie wbił KotJotPG na 2 ostatnie rundy mapy train od razu coś mi nie pasowało a na kill camie było doskonale widać że "obczaja" mnie przez ściany (specjalnie chodziłem na walku). Na mapie inferno dołączył do niego kolega który również nie krył się ze swoimi wspomagaczami. 8.Demko: końcówka mapy train oraz początek inferno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zły dział. Skargi na cheater'ów zgłaszamy w dziale "AntyCheat". Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi