Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Siema przed chwilą zrobiłem sobie sygnaturę + avatar Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Lulok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Fajne prace. Plusik 97 postów w 1 dzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Sygnatura sama w sobie nie jest zła, ale poszło po jakości Avatar mi niestety nie podchodzi Jest przeciągnięty i napis nie pasuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Na sygnaturce spoko pomysł na napis na avatarze troszke napis nie pasuje jak na moj amatorski leb jakby dwie rozne rzeczy Ogolnie jest dobrze dam Ci naciagniete 7/10 i dawaj wiecej bo lubie przegladac od czasu do czasu czyjes prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Szału nie ma wiec takie 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Powód: Brak aktywności. W razie chęci wstawiania kolejnych prac zapraszam napisać do mnie PW to odblokuje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi