Krypton 983 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Pytania od PumaS! [P] Co tam ? [O] A okey ^^ [P] Jak Ci idzie na dd2 ? [O] Aktualnie to nie gram na DD2, bo nie chce psuć statów rolooo (po prostu jestem lepszy ^^) [P] Lubisz nutelle ? [O] Nie jadam takich słodkości ! [P] Grałeś w minecrafta ? [O] Kiedyś grałem nałogowo z Karolem, ale to stare czasy [P] Jak się tu znalazłeś [O] Pomagałem przy zakładaniu tej sieci. Jestem na niej od samych początków. [P] Co lubisz robić w czasie wolnym ? [O] To zależy lubię robić wiele rzeczy [P] Masz zwierzątko ? [O] Tak dwa pieski [P] Jeżeli tak to jakie ? [O] Już odpowiedziałem na te pytanie w poprzednim, wiec już chyba nie muszę kolejny raz na nie odpowiadać. Chyba że muszę to w razie czego edytuje ten post [P] Lubisz mnie XD ? [O] Lubie. Nie mam powodu, aby cię nie lubić Chyba że mi je dasz ^^ [P] Czemu akurat Cs-classic ? [O] Bo tak chciał Bóg! Pytania od NexT. [P] Chodzisz na siłke ? [O] Aktualnie nie [P] Masz swój ulubiony klub ? [O] Pogoń Siedlce! [P] Jesteś kibicem ? [O] Tak, ale takim 2/10. Rzadko chodzę na mecze. [P] jaka ranga w CS:GO ? [O] Silver IV, ale pnę się ku górze xd Pytania od Lulok [P] Co robisz ? [O] Aktualnie odpowiadam na pytania [P] Lubisz spać ? [O] Uważam, że 7h snu to minimum i tak lubię [P] Płatki czy zupa ? [O] Płatki owsiane z owocami ^^Pytania od Weronikaa [P] Jak tam co tam? [O] Dobrze, a tam? [P] Zrobisz mi zdjęcie tej wieżyczki? [O] Zrobię przy najbliższej okazji [P] Kiedy mnie zabierzesz nad ten stawik? [O] Kiedy tylko chcesz [P] Pijemy? [O] Z tobą zawsze [P] Lubisz mnie? [O] Bardzooo! [P] Kto Cię zmusił do dodania foteczki na forum? [O] Zmuszało mnie kilka osób, ale w końcu poddałem się naciskom [P] Tststs? [O] Kanał i o której ? [P] Chcesz przegrać ze mną w chinczyka? [O] W chińczyka to ja zawsze wygrywam ! [P] Jak tam sprawuję się nowy telefon? [O] W miarę dobrze, ale szału nie ma [P] Przeżył dzisiejszy upadek? XD [O] Przeżył! Miał miękkie lodowanie [P] Kiedy mi zarapujesz na ts? XDD [O] Kiedy tylko chcesz [P] Kiedy zrobić Ci kolejną sygne? [O] Aktualna jest super, wiec nie będzie chyba takiej potrzeby [P] Semi to grafik 2/10? [O] Owszem! [P] Ile mi dajesz na 10pkt? XD [O] Daje ci 9/10 bo masz strasznie irytującą mnie wadę [P] Jesteś bobkiem? [O] Podobno jestem twoim bobkiem, ale ja nic o tym nie wiem [P] Marina jest bobkiem? [O] W 100% jest bobkiem ! [P] Co o mnie sądzisz? [O] Sądzę że jesteś super dziewczyna z wieloma wadami (dokładniejsze informacje uzyskasz na PRIV) ^^ [P] :ninja: ? [P] :regulamin: ! Pytania Pyni [P] Hej gruby [O] Hej Gruba :dajekwiata:, ale ja nie jestem gruby! Ile razy mogę to powtarzać [P] Jaki masz rozmiar stanika? [O] Chodzę w topikach XD [P] Kochasz mnie nad życie? [O] Może, może, a ty mnie ? [P] Jak bardzo lubisz mnie wkurzać? [O] Bardzo, Bardzo! [P] Czemu jesteś taki obrażalski? [O] Bo bo nie jestem gruby [P] Chcesz kawałek serniczka? [O] Jasne! Taki malutki tylko ! [P] Kiedy wpadasz na babeczki? [O] Nie dostałem zaproszenia [P] Wiesz, ze ja i Semi nie wpuścimy Cie do Jump City? [O] Heh gonga Semi dostanie a obstawa ucieknie [P] Pamiętasz co zrobię Twojej bm'ce? [O] Nie chce o tym myśleć :sick: [P] Przestaniesz wkurzać Magde czy Cie zabić? [O] Jak ona przestanie mnie to okey [P] Lubisz jak Cie denerwuje? [O] Lubię [P] Tęsknisz za wspólnymi maratonami filmowymi? [O] Troszkę [P] Mamy romans? [O] Ja nic o tym nie wiem, a ty ? [P] Dlaczego jesteś taki gruby? [O] Nie jestem gruby ! [P] Myślisz, ze użytkownicy forum Cie lubią? [O] Warto by było ich zapytać. Ja nie wiem ^^ [P] Pamiętasz moje krówki u Ciebie na profilu? [O] Zgubiłem je [P] Cieszysz się, ze nie usunęłam Twoich świnek? [O] Cieszę. Pasują Ci! ^^ [P] Wiesz, ze jesteś chory psychicznie? [O] Ej no ((( [P] Kiedy śpiewamy razem markera? [O] Jutro! [P] Tęsknisz za starą ekipą na TS3? [O] Tak, bo jest za czym tęsknić [P] Czemu mam większego bica od Ciebie? [O] Nie masz ! [P] Schudniesz kiedyś? [O] Jak zechce wpaść w anoreksje to schudnę. [P] Wrzuć tu link do swojej obecnie ulubionej piosenki. [O] Nie mam jednej dam ich kilka [P] Co sądzisz o moim śpiewie? [O] No masz zajebisty głos ! [P] Wkurzam Cie? [O] Czasami tak [P] Cieszysz się, ze zostałeś nominowany? [O] Bałdzo [P] Jesz zupę? [O] Czasami jadam xd [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny i srebrny [P] Kiedy przestaniesz marudzić na temat Twojego wyglądu? [O] Nie marudzę [P] Zabijesz mnie za te pytania? [O] Nie no zabił bym cię ale moje AWP nie ma takiego zasięgu ^^ [P] Wiesz, ze nie powinieneś, prawda? [O] Bóg mi to wybaczy ! [P] ? [O] :obrazony: [P] Wiesz, ze jesteś chory psychicznie? Pytania od Marina. [P] Ile się już znamy? [O] Znamy się aż za długo [P] Niebieskooka? xDDDD [O] Nioooo [P] Kiedy schudniesz grubasie? [O] Co to gang foczek uwziął na mnie ??! [P] Żartuję, nie chudnij. [O] No za późno ^^ [P] Krypciu Pypciu? [P] Fifti Krypi ^^ [P] Wiesz, że mam super nagrania z ts, Ja, Ty i Pynia, pamiętasz? XD [O] Wiem o tym i pamiętam, dlatego jestem bardzo grzeczny [P] Umyłeś ząbki? [O] Ja tak a ty ? xd [P] Nie możesz ze mną rozmawiać po pijaku, wiesz? [O] No wiem [P] Przestań denerwować Magdę. [O] To ona wam coś musiała nagadać, ide się zemścić ! [P] Tak, to ja kazalam jej Cię uderzyć XDDD [O] Wiem sprzedała Cię [P] Nie bij jej ciapaku. [O] Ja ją tylko łaskoczę ^^ [P] Spotkanie ze starą ekipą na ts, co Ty na to? ;D [O] Jestem jak najbardziej na tak ! Pytania od Kasiaaa [P]Jak się poznaliśmy? XD [O] Graliśmy na FFa i gadaliśmy na TS3 bardzo długo czas [P]Który to był serwer? Chyba stare ffa? [O] Tak stare FFA [P]Jak tam ranga w go? [O] Wzrasta ! [P]Przestaniesz dobrze grać? [O] Nie gram dobrze xd [P]Jak się znalazłeś na tej sieci? [2] [O] Pomagałem w jej zakładaniu ^^ [P]Jak tam praca? [O] Aaa bardzo dobrze [P]Zdałeś już to prawko? Czy ja cie wyprzedzę? [O] Zdam za 3 tygodnie i nie wyprzedzisz ^^ [P]Czemu nazywałeś "sekretarki"? [O] Lubie nazywać rzeczy i osoby po imieniu [P]lol Czemu najwięcej pytań wyżej, zadały dziewczyny? [O] Spytaj ich XD [P] :ninja:? [O] :regulamin: ! [P]Chyba ty nie jesteś :ninja:? [O] No nie jestem Pytania od Czarnego [P]Za co mnie lubisz? [O] Za twoje odpały [P]Jaka role w twoim życiu odrywam? [O] Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie teraz [P]kumple? [O] Kumple! [P]Wkurw**m cie? [O] Czasami TAK! [P] Kiedy się widzimy? [O] Kiedy będę w pobliżu to wpadne [P] Kaplica? [O] No Kaplica [*] [P] Kiedy wbijasz do Wrocka? [O] Dam znać gdy w 100% będę pewny kiedy. [P] Rozmiar buta? [O] 44 [P] Ulubiona broń w csie? [O] AK47 [P] Ulubiony aktor/ka? [O] Gerard Butler [P] Lubisz Nessie? [O] Kocham! [P] Ile warnów? Pochwal się [O] A szkoda strzępić ryja... [P] Kogo szczerze nienawidzisz? [O] Nie ma takiej osoby. [P] Masz jakiś autorytet? [O] Tak jest nim Wojciech Cejrowski [P] Najki czy pumki? [O] Najki [P] Je*ać PiS? [O] Póki co to nie [P] Czy ukradłaś kiedyś znak drogowy? [O] Nie ale przekręciłem nakaz jazdy w prawo przy siedzibie WORD'u xd [P] Dzban na ryj? [O] Tobie się przyda xd [P] Ulubiony sos do nagetsów? [O] Nie jadam [P] Co pijesz najczęściej? [O] Wodę mineralną w witaminą B6 [P] Czy podobają ci się faceci ubrani na różowo? [O] Bardzo [P] Co myślisz o pedałach? [O] Nie myślę o nich ;/ [P] No_homo? [O] No! Pytania od PrawieKarol [P] W jakiej kolejności osób, które najdłużej znasz jestem ? [O] Na tej sieci jesteś piątą [P] Czy, Ty też uważasz, że Weronika jest przykra? [O] Ja tak nie uważam to ty jesteś przykry, idz sobie popedałuj ! [P] Jakie bmw? [O] E46 [P] Kiedy Gdynia? [O] Jak najszybciej [P] Krypciu pypciu? [O] Tak Seminariuszu! [P] Co Cie przy tej sieci trzyma? [O] Inni ludzie [P] Zazdrościsz oczu mojej dziewczynie ? [O] Mam ładniejsze [P] Może trip w wakacje? [O] Może może ;D To zależy już od Ciebie. [P] Zmienisz profilowe na fb? [O] Zmieniłem ! [P] Ile centymetrów rozkoszy jest w stanie Cię zadowolić? [O] Nie rozumiem tego pytania i o czym myślałeś pisząc je xd [P] To tyle Pypciu [O] Zginiesz ! NOMINUJE ESME! Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Krypton™ 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Fajne Q&A + Kogo nominujesz, bo nie widzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 MAM WIELE WAD? ZGINIESZ MARNIE :ooooooooooooooooooooooo No jesteś moim bobkiem Fajnie odpowiedzi. Buziaczki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ogólnie dużo nazywania innych bobkami :v plusik. Dzięki za nominacje - challenge accepted 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Odpowiedzi Krypton fajne tylko zapomniałem Ci zadać parę pytań Leci plusencja Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Super odpowiedzi, pamiętaj o układaniu płytek u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 no i elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 EeeEeeEee z tym gongiem to uważaj sobie! Ja już wiele razy miałem zginąć, jeszcze nie zginąłem, więc nic mnie nie zabije! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 [P]Zdałeś już to prawko? Czy ja cie wyprzedzę?[O] Zdam za 3 tygodnie i nie wyprzedzisz ^^ No zobaczymy. Ja już zaczęłam kurs, więc się śpiesz! xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Ciekawe odpowiedzi XD leci plusik a tak w ogóle fajne nutki Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi