Discus 254 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam serdecznie. Wpadłem na pomysł dodania komendy do serwera " /legenda " Wyświetla ona zwycięzców edycji. Myślę, że zwycięzcy edycjii będą zadowoleni, bo pamięć po nich zostanie, w zapasie mam także plan przedstawić opiekunowi pomysł z dodaniem itemów/perków zwycięzców.Przykładowo " Naboje Bandyty - Dodawają 10 dmg. "Proszę o wasze opinie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Co do Twojego drugiego pomysłu, był już za wcześniejszego opiekuna omawiany i doszliśmy do wniosku, że będzie chaotycznie wszystko wtedy działać, więc jestem jak najbardziej na nie.Zaś co do komendy /legenda, można coś takiego dodać, choć i tak jest to dla mnie zbędna funkcja. Lepiej zrobić taki temat na forum i co miesiąc podawać top3 graczy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Do do perków jestem na nie wystarczająco już jest perków . Pomysł z komendą legend nie wzbudził mojego zachwytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 W najbliższym czasie zostanie coś takiego stworzone na forum. Proszę następnym razem kierować takie sprawy do tematu z propozycjami/ close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi