Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) SPADAJ, TATO GATUNEK: Komedia PREMIERA: 17 sierpnia 2012 (Polska), 4 czerwca 2012 (świat) PRODUKCJA: USA REŻYSERIA: Sean Anders SCENARIUSZ: David Caspe GŁOWNI BOHATEROWIE: Donny (Adam Sandler) Todd (Andy Samberg) Jamie (Leighton Meester) Chad (Milo Ventimiglia) Ojciec McNally (James Caan) OPIS FILMU: 14 letni Donny zakochuje się w swojej nauczycielce - Mary McGarricle - pięknej młodej kobiecie. Pewnego dnia kiedy chłopak zostaje po lekcjach rozpoczyna się romans tych dwoje.Po wyjściu tego na światło dzienne Mary trafia do więzienia, a Donny zostaje sam z ich dzieckiem. Przenosimy się 30 lat później. Młody ojciec już w tedy dorosły mężczyzna ma spore problemy finansowe. Jego syn Todd pracuje w dobrze prosperującej firmie i przygotowuje się do ślubu z piękną Jamie. Jednak pewnego dnia ojciec po wielu latach postanawia odwiedzić chłopaka... MOJA OPINIA: Uwielbiam filmy z Sandler'em! Kolejna mega dobra komedia, to co tam się wyprawia doprowadzi was niejednokrotnie do płaczu. Sam początek filmu wydaje się nienormalny, a kolejne minuty coraz bardziej upewniły mnie w tym xD Nie mogę pominąć wątków, w których występuje kobieta tańcząca na rurze - oczy bolą ale uśmiać się da xD Gra aktorska - perfecto rzekła bym! Na prawdę jest wiele scen gdzie nie da się chociażby uśmiechnąć - oglądałam go kiedy miałam mega doła a i tak się uśmiałam więc coś w tym filmie musi być Obejrzyjcie sami a zobaczycie, że mam racje! Końcówka troszkę nie udana, ale da się przymknąć oko na to. Podsumowując film oceniam na 9/10! CIEKAWOSTKI: Film kręcono w Peabody (Massachusetts, USA). Błędy w filmie: Gdy Jamie pyta Todda ile to jest 452 pomnożone przez 77, ten odpowiada, że 84304. Prawidłową odpowiedzią jest 34804. ZWIASTUN: FILM ONLINE: http://www.cda.pl/video/8876047 Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Pawel.? Twój regulamin mówi: "7. W każdej recenzji musi być zamieszczone minimum 1 zdjęcie z filmu." W związku z tym, w miarę możliwości dodaj jakieś zdjęcie z tego filmu, żebym nie musiał czytać następnych raportów tego tematu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dobra recenzja, też lubię komedie z Sandlerem . Czekam na więcej recenzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 komedie z Sandlerem to sztos. Zawsze śmiesznie hehs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Obejrzałem każdy film z Sandlerem i każdy polecam. Jak zwykle Kinga dobra robota ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jak zawsze pięknie napisana recenzja. Co tu dużo mówić . Komedie z Sandlerem są zawsze śmieszne i obejrzę w wolnej chwili ++ Uwielbiam tą Leighton ( aktorka ), więc jeszcze bardziej mnie zachęca Leci plusik, Kingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi