eXtreauuuu 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 1.Nick:eXtream 2.Imię:Bartek 3.Wiek:16.5 4.Znajomośc AMX {1-10}:7 5.Sprawny i działący mikrofon:Tak 6.Skladka{tak/nie}: tak 7.Link do swojego GameTracker`a**:https://www.gametracker.com/forums/ 8.Pare slów o sobie**:Czesc,jestem Bartek chodze do 3 gimnazjum. Lubie pocieszać i rozbawiać ludzi, ze mna zawsze nie ma nudy staram się nie podawac, gdy cos mi nie pasuje mowię to w prost nie wstydzę się tego. Mieszkam w Ciechocinie,nie przejmuje się opinii,a innych czasmi jestem spokojny czasmi tez wsciekly ale staram się być opanowany. 9.Dlaczego chciałbyś zostać Administratorem?**:Chcę by na serwerze zawsze panowal spokoj , chce dawac innym przykład jestem często na serwerze mogl bym zawsze banowac i chaterow i pomagać graczom którzy graja uczciwie... 10.Czy posiadzasz STEAM {tak/nie} jeżeli tak podaj STEAM_ID: Nie 11.Ile czasu możesz poswięcic na serwerze: ok 7 godz 12. W jakich godzinach grasz? {Dni robocze,weekendy}: Dni robocze od 15-20 weekendy 6-20 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6-7 lat z krótkimi przerwami 14.Czy posiadałeś już admina?{nie podajemy linkow}: Tak ** - bardzo ważne {Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Am@z!nG 37 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ten pan ma bana i jeszcze ubiega się o admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaaB00M 9 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja jestem za Nie: -Jest nowy -Ma tylko 2 posty na forum -Nie ma kultury dziś banowałem go za przeklinanie i obrazę inych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXtreauuuu 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 AM@ZING nie mam zadnego bana. Nie wiem o co ci chodzi,sprawdz moje ip i się przekonaj czy mam bana a nie od razu rzucasz ze mam bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXtreauuuu 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kaa Bomm już cie mowielm ze byłem zdenerwowany jak grali cziterzy... pare slów powiedziałem ale to nie znaczy ze jestm nie kulutralny czy cos tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Wypowiedzenie sie we wlasnym podaniu konczy sie jego odrzuceniem, a wlasciciel dostaje warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało odrzucone.<br />Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi