Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam,Tutaj zgłaszamy propozycje oraz bugi związane z "nowym" forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jeżeli nie możesz się zalogować na konto to najprawdopodobniej Twoje konto zostało usunięte( nie udało się go przywrócić na IPB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Gdy kilknie się zakładkę WIĘCEJ a następnie zobacz nas na Facebook'u przenosi nas do http://www.youtube.com/page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Bo na razie nie mamy konta na faceeboka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Mam problem z ikonkami rang , proszę o pomoc. SS : 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Black mam nadzieje że już wyjaśniliśmy na PW ale napisze tutaj. Te dwa kwadraciki to są ikony rang. Zazwyczaj każdemu działają bez problemu. Jeżeli ktoś ma ten błąd co kolega powyżej niech poprostu zmieni przeglądarke z Google Chrome na Mozille lub coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nie wiem czy to jest bug , ale to dziwnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jaka przeglądarka?Bo ja takiego czegoś nie mam,może to tylko u cb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Pisząc na SB nick Buźki, pokazuje się minka -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 To nie buG^ ^ I lepiej że pokazuje bo chociaż nie wołacie mnie ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jaka przeglądarka?Bo ja takiego czegoś nie mam,może to tylko u cb? MOZILLA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Widocznie masz buga,ale to chyba nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi