keks 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Nick:uhoLink do SS:brakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'AB'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:1543508'Serwer:only dd2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=4404 Przepraszam , ale już nie wiem o co chodzi 30 minut temu wrzuciłem ssy dostałem ub.Wchodzę na serwer witam sie jeszcze raz ze wszystkimi gram sobie gram , jakie hedy siadały , klaty, stopy wszystko. I nagle dostaję bana z powodem AIMBOT.Ludzie co jest z wami,uwzięliście sie na mnie czy co?XD.Piszę to bardziej do admina który mnie banował , jeśli nie potrafisz stwierdzić czy ktoś ma aimbota to lepiej nie dawaj bana z takim powodem.To że wpadną mi jakieś głowy to już tylko doświadczenie które posiadam w tej grze.Celownik wgl mi nie latał jak głupi jakbym miał jakąś padakę,raz klaty raz głowy to normalne w tej gierce:).Proszę więc o unbana lub o sprawdzenie dema bo już ogłupieć można Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi