HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) 1. Nick: Dawidia2. Imię: Dawid3. Wiek: 174. Znajomość AMX (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Tak ;d (ale nie zawsze gram z dźwiękiem xd czasami po prostu lubię się wyciszyć i poskakać w ciszy)6. Składka (tak/nie): W tej sprawię wszystko wyjaśnię Esme bądź VORDENOWI.7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Dawidia/193.33.176.143:27015/ (rośnie ofkors)8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Jedyne jakich używałem to WH/Aim, ale potrafię rozróżnić normalnego skoczka od tego który oszukuje (tak mi się wydaje)9. Parę słów o sobie **: Mam na imię Dawid, lat 17. Chodzę do 1 klasy Technikum Mechatronicznego. Interesuję się głównie piłką nożną w która również gram, nie jestem tylko kibicem. Lubię słuchać muzyki (głównie rap), grać w gry oczywiście, wychodzić z znajomymi. Myślę, że jestem w miarę otwarty na nowe znajomości więc jakiś problemów z poznaniem mnie nie powinno być. Nie wiem co mogę jeszcze o sobie powiedzieć ;_; uważam, że nie jestem zbyt ciekawą osobą więc tyle wystarczy.10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: No i w końcu dotarłem do najtrudniejszego pytania w tym podaniu ;_;. Opcji jest sporo. - Kiedyś już tutaj byłem administratorem i myślę, że sprawowałem się nieźle (z tego co pamiętam nie było na mnie skarg) - Od kiedy gram na serwerze mimo, że adminów jest bodajże 6 (nie pamiętam teraz dokładnie) to nie ma ich zawsze. - Chciałbym zwalczać graczy którzy nie potrafią grać "fair play" na serwerze. (skracanie, czitowanie itd.) - Powstrzymywać graczy od robienia tzw. Ducha. - Uspokajać graczy niekulturalnych (tak wiem u mnie też z tym kiepsko XD) - I tutaj te wszystkie rzeczy o których zapomniałem11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Pon-Pt - 2h myślę, że to takie minimum. Weekend - to zależy (czasami mam mecz w sobote czasami w niedziele więc w którymś z dych dni na pewno mniej) Myślę, że kolo 3-4h13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Pon-Pt - po godzinie 15 Weekendy - od rana14. Staż w Counter-Strike 1.6: Teraz dokładnie nie pamiętam (szczęśliwi czasu nie liczą), ale tak na oko może z 7-8lat?15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Wymagania: 1. Ukończone 15 lat + 2. Spędzone 20 godzin na serwerze + 3. Zachowanie kultury na serwerze +/- 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + 6. Posiadanie mikrofonu + 7. Składka za admina 11,07 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) +/- Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Pawel.? Edycja na prośbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Jestem na TAK. +wiek +amxx +spoko ziom 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Grasz tutaj tydzień. Jak dla mnie za krótko na ubieganie się o admina. Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dawid to bardzo solidny bot, każdy tutaj na na jego temat dobre zdanie Ale gdyby nie patrzac to kolega wyżej ma racje, tydzien co stanowczo za mało. Gdyby była szybka rekrutacja to owszem ale tak to nie bardzo. Pograj jeszcze przyjacielu chwile i spróbuj ponownie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkieCzyszczenie 5 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Tak czy nie... Sam nie wiem. Powiem tak. Problemów nie sprawiał - więc jest + Wiek - + GT - - No sam widzisz. Duży minus to GT. Jestem na NIE, złóż podanie za tydzień, a będę na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Torrełador pograj jeszcze z tydzień, półtora i pisz znowu. Nie mam zastrzeżeń co do amx, wieku etc.. Jak na powrót to jednak trochę za szybko. Pozdrawiam ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Na TAK +Podanie ładne+wiek+Znajomość AMX+Staż w CS+Doświadczenie jako Admin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.... 20 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jestem na tak +wiek +mikro +amx +doświadczenie +staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Miałeś niezbyt udany debiut przy mnie na serwerze jeżeli chodzi o kulturęGT do poprawy nadrób to i za tydzień możesz składać znów podaniena chwilę obecną NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi