Weronikaa 3 302 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) 1. Nick: Weronika 2. Imię: Weronika 3. Wiek: 20 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Weronika/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Byłam już tutaj adminem i nie było na mnie skarg, więc myślę, że nie bd ze mną problemów. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Brakuje adminów ( zauważyłam jak grałam wieczorną porą ) szczególnie w nocy gdzie latają cziterzy. Wiem, że ostatnio nie grałam praktycznie wgl i moje GT woła o pomstę do nieba, ale bardzo mało jest adminów i myślę, że się przydam 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:156212794 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy wszystko od pracy/uczelni, ale ogólnie jak jestem na SB to mogę zawsze wbić po 20/23 ( chyba, że pracuję ). Jak nie pracuje to jestem wolna do ok. 5h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Ogólnie mogę być zawsze jak bd potrzebna chyba, że jestem w pracy, ale jestem zawsze dostępna ( steam, gg, fb ). 13. Staż w Counter-Strike 1.6: ok. 5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Weronikaa 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Bede na tak tylko ze wzgledu na to ze wierze w Ciebie ze nadrobisz gt Na forum jestes aktywna Rozpoznawalna Steam Mikro Skladka Przyjazna i pomocna dziewczyna Wiadomo na serwerze nadrobisz mam nadzieje Wiec dalbym Cie na okres tygodnia Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 + wiek + steam + była już adminem + ogarnia admina w miarę dobrze xd + po za tym bardzo miła kobitka, aż się chce z takimi graczami grać + chyba już każdy ją zna na serwie patrząc na staż gry, czyli rozpoznawalna. Jestem na TAK ale GT'ka popraw troszkę. No i jak coś to witamy z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jestem na TAK. +ogarnia +git +miła osoba +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkieCzyszczenie 5 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 TAK-Ogarnia -Składka -Mikro -Steam -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Na TAK WiekOgarniętaSkładkaMikroMiła GT +/-Doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 NA TAK +WIEK +SKLADKA +DOŚWIADCZENIE +Lubiana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi