Billie 0 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Mam takie pytanie: Czy gra "CS:GO" pójdzie na takim o to laptopie: Procesor: Intel Core 2 Duo CPU T5250 & 1.50 GHz RAM: 767 MB Karta Graficzna: ATI RADEON XPRESS 1100 Pytam się, ponieważ nie wiem czy warto mi tą grę pobierać. P.S.: Tak wiem, że zj3bany laptop , ale niestety nie mam na razie swojego laptopa tylko pożyczony, ale chciałbym pograć w cs:go nawet na maksymalnie minimalnych ustawieniach. Z góry, dziękuję Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Billie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wydaję mi się, że trochę mało ramu. Ewentualnie zamiast kupować samemu pożycz od jakiegoś kolegi i sprawdź czy warto kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Są to minimalne wymagania Procesor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 / AMD Phenom™ X3 8750 lub lepszy Karta Graficzna: 256 MB + Pixel Shader 3.0 NVidia 8600 / ATI Radeon HD 2400 lub lepsza DirectX: wersja 9.0 RAM: 1GB XP / 2GB Vista Miejsce na Dysku: 7,6 GB System operacyjny: Windows® 7/Vista/XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi