PumasS 483 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Clash Royale to popularna gra która została stworzona przez supercell. Supercell stworzył wiele popularnych gier np CoC. Clash Royal to nic innego jak czysta strategia i zabawa w jednym. Klan cs-classic powstanie gdy kilka osób będzie tym zainteresowana. Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany to proszę aby napisał posta Jak będzie kilka osób to założe klan. (Moje trofea to ~2000) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jestem zainteresowany! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jak coś to zacząłem grać tak wczoraj w nocy w to i mam 219 tych pucharków xd. Chętnie dołączę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Pobrałam grę dzisiaj, bardzo mi się spodobała. Póki co moje trofea to 325, ale pnę się w górę Jak będziecie szukali kogoś do klanu to jestem! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Pobiore to zaraz i z checia moge sie przylaczyc jak mi sie to spodoba Czesto gram w gry na telefonie jak nie mam dostepu dk cs w pracy czyli wiadomo ale nie wazne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Klan zostanie stworzony! Proszę o propozycje nazwy klanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Never 1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jestem zainteresowany to świetny pomysłjestem na 6 arenie i chętnie dołączę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jak jest jeszcze miejsce możesz mnie dopisać ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Klan ma 50 miejsc. Proszę o propozycje odnośnie nazwy klanu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) ClassicTeam ClassicSquad ClassicGuys ClassicCrew Edytowane 3 Maja 2016 przez Khr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Klan stworzony! Nazwa: Classic Crew 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi