raco 1 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) 1. Nick: rac0.2. Imię: Jakub3. Wiek: 14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/rac0./193.33.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Cześć jestem Jakub chciałbym zostać strażnikiem. Ponieważ dużo dzieci kręci się na takim serwerze, i w dodatku wchodzą do CT i utrudniają grę innym osobą Myślę że pomogę 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: http://steamcommunity.com/id/szablo/9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5/8 h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15:00 do 22:00 weekendy 10:00 do 24:00 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): W trakcie 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3-5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie Edytowane 1 Maja 2016 przez raco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jestem na NIE. Znajomość AMX 8 a nigdy nie byleś Adminem? Hymmm.. GT nie skomentuję. Piszesz, że dla serwera możesz poświęcić 8 godzin, a naprawdę grasz ledwie 3. Ja osobiście, ani razu nie widziałem Cię na JB. I w ogóle, staż w CS to 3-5lat? 3-4 rozumiem, bo to jeden rok. Ale dwa lata to już dużo. Nie wiesz, czy grałeś 3 lata, czy może 5? Jak na moje podanie jest zakłamane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaaB00M 9 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ja jestem na nie.Prawie cie nie ma na serwerze.Jak możesz Amx znac jak nie miałeś nigdy adma. GT słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi