PumasS 483 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) 1) Wchodzimy do kodu naszej strony 2) Załóżmy, że tak wygląda Twój div, w którym tło ma się zmieniać: Kod: <div class="div"></div> 3) To dopisujemy do naszego arkusza CSS Kod: .div { background: red; animation-name: moja_animacja; animation-duration: 40s; animation-iteration-count: infinite;} @keyframes moja_animacja { 0% {background: red;} 50% {background: blue;} } 4) Zapisujemy 5) Gotowe Edytowane 2 Maja 2016 przez PumasS Tego się nie da bardziej wytłumaczyć. Jeżeli się da to sora. Ja się jeszcze uczę :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Wytłumacz to jakoś jaśniej Gdzie wchodzimy, co klikamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi