Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Otwieram szybką rekrutację. Potrzeba mi ~~2 nowy adminów. Czasami bywa, że jest ich akurat, ale częściej widać ich brak. Przy okazji daję szansę osobom które "bały się" złożyć podania. Wymagania: 1. Ukończone 16 lat2. Spędzone 15 godzin na serwerze3. Zachowanie kultury na serwerze4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)6. Posiadanie mikrofonu Kod: 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon**: 6. Składka (tak/nie): 7. Link do swojego GameMe**: 8. Parę słów o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Steam_ID: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie komentujemy podań. Ja sama je oceniam. Jeśli macie jakieś "ale" do kogokolwiek proszę o wiadomość na pw. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) 1. Nick: Рэтея ツ2. Imię: Piotr 3. Wiek: 154. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: TAK6. Składka (tak/nie): Do ustalenia.7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/5479518. Parę słów o sobie **: Mam na imię Piotr , mam 15 lat i uczęszczam do 2 klasy gimnazjum. Jestem osobą pomocną jak i pozytywnie nastawioną. Interesuje się e-sportem. Dogaduje się z ludźmi i zawsze dochodzę do porozumienia.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Mam doświadczenie jako administrator i chciałbym pomóc ogarniać ludzi na serwerze ze względu na nieodpowiednie zachowanie. Sam wiele razy doświadczyłem kilka sytuacji , w których łamano regulamin i chcę temu zapobiec.10. Steam_ID: STEAM_0:1:172447720 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Wieczorem , weekend cały dzień.13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1250h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadam. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez Peter Kiedy przeglądałam wcześniej to podanie, sygnaturka jeszcze była. Popraw link, przy okazji masz czas do poprawienia aktywności na serwerze. //Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 1. Nick: Рэтея ツ 2. Imię: Piotr 3. Wiek: 15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: TAK 6. Składka (tak/nie): Do ustalenia. 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/547951 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Piotr , mam 15 lat i uczęszczam do 2 klasy gimnazjum. Jestem osobą pomocną jak i pozytywnie nastawioną. Interesuje się e-sportem. Dogaduje się z ludźmi i zawsze dochodzę do porozumienia. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Mam doświadczenie jako administrator i chciałbym pomóc ogarniać ludzi na serwerze ze względu na nieodpowiednie zachowanie. Sam wiele razy doświadczyłem kilka sytuacji , w których łamano regulamin i chcę temu zapobiec. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:172447720 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Wieczorem , weekend cały dzień. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1250h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadam. Dalej aktywność nie powala, popraw, pokaż się tam, może później cie przyjmę. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse 7 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 1. Nick: Diverse2. Imię: Hubert3. Wiek: 184. Znajomość Sourcebans (1-10): 65. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): No mogę7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/3262088. Parę słów o sobie **: Chodzę sobie z bratem do 2 klasy Technikum Informatycznego. Kamil sie lepiej uczy ale cicho. Mieszkam sobie w Koninie. Lubie słuchać muzyki i oglądać tureckie seriale <3 Uważam, że jestem małą częścią serwera bo potrafię ludziom poprawić humor :) ŻYWOPŁOT z GRABU9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dużo czasu spędzam na serwerze i w jakimś stopniu mógłbym Kasie wyręczyć z jej obowiązków aby odpoczęła biedna <3 ŻYWOPŁOT z GRABU10. Steam_ID: STEAM_1:1:43758585 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy od humoru od 1-3h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Wieczory13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1420h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 1. Nick: Diverse 2. Imię: Hubert 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): No mogę 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/326208 8. Parę słów o sobie **: Chodzę sobie z bratem do 2 klasy Technikum Informatycznego. Kamil sie lepiej uczy ale cicho. Mieszkam sobie w Koninie. Lubie słuchać muzyki i oglądać tureckie seriale <3 Uważam, że jestem małą częścią serwera bo potrafię ludziom poprawić humor :) ŻYWOPŁOT z GRABU 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dużo czasu spędzam na serwerze i w jakimś stopniu mógłbym Kasie wyręczyć z jej obowiązków aby odpoczęła biedna <3 ŻYWOPŁOT z GRABU 10. Steam_ID: STEAM_1:1:43758585 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy od humoru od 1-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Wieczory 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1420h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Przyjęty, pisz PW. Mam nadzieję, ze się nie zawiodę na tobie. Nie wygłupiaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi