o_O 0 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nick : o_OLink do SSów : n/aWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina PaPkU. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) o_O [AMXBans] Powod : ' Podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.230.19.126 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : COD Gram na serwerze kilka dni, gdy wbiłem na ten nick każda klasa miała 5000 lvl, grałem Amadeuszem (26000+ lvl posiadam) Wchodzę a tu jakiś koleś gra na moim nicku, a ja dostaję bana perma za podszywkę. W regulaminie wyraźnie zaznaczone że za podszywkę jest ban na 1d max. ale mniejsza. Proszę o odbanowanie mnie i zezwolenie na granie mi na tym nicku.. Możecie sprawdzić w logach że grałem tam wczoraj i kilka dni wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 28 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Zapraszam na PW w celu uzyskania hasła na nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o_O 0 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Sprawa wyjaśniona, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 28 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi