o_O 0 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nick : o_OLink do SSów : n/aWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina PaPkU. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) o_O [AMXBans] Powod : ' Podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.230.19.126 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : COD Gram na serwerze kilka dni, gdy wbiłem na ten nick każda klasa miała 5000 lvl, grałem Amadeuszem (26000+ lvl posiadam) Wchodzę a tu jakiś koleś gra na moim nicku, a ja dostaję bana perma za podszywkę. W regulaminie wyraźnie zaznaczone że za podszywkę jest ban na 1d max. ale mniejsza. Proszę o odbanowanie mnie i zezwolenie na granie mi na tym nicku.. Możecie sprawdzić w logach że grałem tam wczoraj i kilka dni wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Zapraszam na PW w celu uzyskania hasła na nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o_O 0 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Sprawa wyjaśniona, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi