Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) DO ZALICZENIA GATUNEK: Komedia PREMIERA: 9 sierpnia 2013 (Polska) 25 lipca 2013 (świat) PRODUKCJA: USA REŻYSERIA: Maggie Carey SCENARIUSZ: Maggie Carey GŁÓWNI BOHATEROWIE: Brandy Klark (Aubrey Plaza) Cameron (Johnny Simmons) Willy (Bill Hader) Fiona (Alia Shawkat) Wendy (Sarah Steele) Rusty Waters (Scott Porter) OPIS FILMU: Brandy jest typową prymuską i właśnie kończy szkołę. Ma zamiar wybrać się na studia, jednak przed tym ma zamiar mieć swój pierwszy raz. Jednak nie chodzi jej o typowy pierwszy raz jak z bajki. Dziewczyna robi długą listę rzeczy których musi spróbować, które są związane oczywiście z seksem. Kiedy poznaje przystojnego Rustiego wie od razu, że to z nim przeżyje pierwsze uniesienie. Tylko czy wszystko pójdzie po jej myśli...? MOJA OPINIA: Za dużo się niestety na temat filmu nie rozpisze. Jest to kolejna komedia pokroju "American Pie" więc wielbicieli zboczonych komedii na pewno zainteresuje. Śmiesznych scen nie brakuje, aczkolwiek nie ma w tym filmie czegoś takiego "wow". Nie koniecznie masz ochotę do niego wrócić. W roli Rustiego widziałabym zupełnie kogoś innego. Scott Porter nie jest jednak typem aktora do którego każda wzdycha xD chociaż, może w innej stylizacji wyszedł by kusząco ^^ Cały film oceniam na 5/10 CIEKAWOSTKI: Zdjęcia do filmu kręcono w Los Angeles oraz Oxnard (Kalifornia, USA). ZWIASTUN: FILM ONLINE: http://www.cda.pl/video/19470997 Edytowane 3 Maja 2016 przez Ariel :3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Szukałam fajnego filmu na dzisiejszy wieczór. Dzięki Recenzja jak zwykle super napisana, Kingo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Już jakiś czas temu oglądałam ten film i po kilku minutach oglądałam go już z przymusu, nie wciąga, nie ma tego czegoś tak jak napisałaś. Recka jak zwykle dobra, plusik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi