pawN 36 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Prace robione w PSC6. Pracuje w nim od 2 miesięcy. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merrus 1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Pięknie, aż ciężko mi uwierzyć, że to tylko 2msc. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Wyszukam sobie później w googlach dla pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jak dla mnie calkiem spoko Nie glupie 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Szukałem w google, prace są autorskie. 4 praca najlepsza, nie wiem jak tak szybko się tego nauczyłeś ale robi to wrażenie :klania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawN 36 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Miło się czyta Wasze komentarze! Bardzo mnie motywują do dalszej pracy. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ta grafika: Jest świetna. Jakby była w większej skali to zapewniam Cię, że nie jedna osoba mogłaby jej użyć jako tapetę na pulpit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawN 36 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Materiały 4 pracy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jesteś mega utalentowany. Nie moge sie napatrzec :wub: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawN 36 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawN 36 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Następnym razem nie dodawaj nowych postów tylko edytuj poprzedni post. Prace super (chociaż niektóre za bardzo przyciemnione), zawsze chciałam robić coś podobnego, ale jakoś chęci zabrakło. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Piękne!!!! Zrób coś dla mnie jak chcesz. Wedle uznania xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Cudowne! Czyżby zapowiadał się nam nowy grafik na forum? Czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ta praca jak dla mnie wygrała dzisiejszy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merrus 1 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Niektóre prace przyciemne nieco. Ale pomysłowe. Ładnie. I już wiem skąd kojarzę nick. ;d Edytowane 4 Maja 2016 przez Merrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawN 36 Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Spadek formy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Spadek formy. Sygnatura dla Shanell jest nie do pobicia! Wygrałeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Im wiecej widze Twoich prac tym bardziej mi sie podobaja. Chcialbym zebys kiedys zrobil mi fajny avatar z nickiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 jeju, świetne prace! czekam na jeszcze więcej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Spadek formy. W tej pierwszej pracy jest tak naje&ane, że masakra xD Za dużo tam rzeczy dałeś, nie wiadomo co tam jest. Ta grafika jest najlepsza, a reszta bez szału. Ale ta z tym autem jest na prawdę kozak! Jakbyś zrobił w 1920x1080 to byłaby fajna jako tapeta ;) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. W razie chęci wstawiania kolejnych prac zapraszam napisać do mnie PW to odblokuje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi