ToXyn 49 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam wszystkich . Nie będzie mnie pare dni gdyż jadę do szpitala bo na w-f'ie sie tak wyglebiłem że mam złamany nos (drugi raz) i najprawdopodobniej wstrząśnienie mózgu . Dyńka mnie tak nawala że myślę że eksploduje :V ( dexter zaopiekuj się mą chimerą :V hasło znasz). Powodzenia w exp'ieniu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 3maj się , ale od tego macie inny dział (admini) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Trzymaj się :v Życzę szybkiego powrotu do zdrowia P.S. Od tego typu informacji jest dział Admin Room Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi