MrBambus 0 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 [b]Nick: MrBambusWiek: 12 OgarniamDoświadczenie: Dobre zajmuje się grafiką nie jestem PR0 ale PotraffieDlaczego ty: Jestem miły Ogarniam, Znam dobrze ortografie. Interesuje się grafiką komputerową ;PTwoje prace[5]:[/b] Nie mogę dać narazie bo nie jestem u siebie ale jak będe to wkleje pare i dorobie z 2 jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jestem na nie. Wiek, brak prac i co tu oceniać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 nie ma prac wiec nie ma co oceniać .. na NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 W sumie to tutaj nie ma nic do oceniania Ale patrząc na wiek to jestem na nie. Poza tym podanie nie jest za bardzo rozbudowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Wymagania ,wiek,prace Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheater. 2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem na nie. Oto moje powody: - mały wiek - brak prac - masz tylko dwa posty na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Trzeba spełniać 3 warunki a Ty masz warna 1 post nie udzielasz się w dziale grafika i wiek... Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak wymagań , zamek.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi