JigsoW 26 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) 1. Nick: SerO |VooDoo| 2. Imię: Maciek 3. Wiek: 15 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/SerO%20%7CVooDoo%7C/ 5. Twój Banid (Link/-): 6. Mikrofon (Tak/Nie): Niby mam, ale nie używam go 7. Składka (Tak/Nie): Nie 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Dost. (już pozapominałem..) 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 4 lata (2 w paintball'a i 2 w już tego normalnego ) 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Najczęściej w godzinach wieczornych, ale popołudniu też zdarza się grać 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: To zależy od dnia, ale w przedziale 1-3h 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem Maciek, interesuję się sportem (głównie piłka nożna i siatkówka), uwielbiam słuchać muzykę, lubię sporty walki, zwierzęta i dobrą vixe! Czemu ja na admina? Proste pytanie ja granie Mało adminów jestem, więc każda pomoc jest dobra, a serwer może tylko zyskać po zwerbowaniu mnie w rolę admina Edytowane 6 Maja 2016 przez Pawel.? Poprawiono kolorystykę podania, na czarnym tle źle to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 hmmmmmm... Sero hmm.. W sumieeeee dlaczego nie Dosc dlugo chyba u nas grasz wiec myśle, że można dacCi okres próbny. Troszeczke obawiam sie wieku, ale było już kilku mlodych adminow co odwalali swietna robote Mało adminów wiec dodatkowe rece do pracy sie przydadza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebola 11 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tak. Dosyć często gra, ogarnięty, tak jsk pisał mało jest adminów więc dodatkowa pomoc się przyda. Jeszcze raz tak. Co na to inni ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Każdy nowy admin się przyda. Im więcej tym lepiej. Wymagania spełnia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jestem na TAK, gra już tutaj bardzo długo, nigdy nie było z nim problemów. Nowy admin na ten serwer się przyda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Sero, pierwszym twoim obowiązkiem będzie przeczytanie lektury z amx :) Podanie przyjęte! Zgłoś się do mnie na pw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi