Skocz do zawartości

[ODRZUCONA][Skarga] Black-Hunter

HiszpanskiTorreador

Rekomendowane odpowiedzi

Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.

Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.

Wzor skargi:

1.Twoj Nick: Dawidia

2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin

3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Black-Hunter

4.IP/SID oskarzanego*: #3 Black-Hunter STEAM_2:0:1162813207  5.60.71.32  Nonsteam 

5.Data i godzina: 06.05.2016r. Jakoś po 19

6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):

7.Opis sytuacji: Black-Hunter od początku mapy przedłużał, postanowiłem więc nakręcić krótkie demko z jego przedłużaniem i jak na moje oko, na tym demku również skrócił mapę, dokładniej o 1 piętro poleciał wyżej niż powinien. Zwykły, szary gracz za przedłużanie rozgrywki tak jak to robi black prawdopodobnie zostałby już ukarany dawno temu, ponadto za taki skok jak zrobił black (mówię tutaj dalej o tym, że przeskoczył 1 piętro więcej niż powinien) dostałby bana za skracanie. Na serwerze był jeszcze Maus i Dexter którzy nie reagowali na przedłużanie przez Blacka, dlatego też jest tutaj to demko, tak wiem, nie ma tutaj zbyt dużo materiału aby udowodnić to, że Black przedłuża cały czas ale to jest co rudne, co mape, po prostu cały czas. Nie piszę tej skargi po to aby Black stracił admina tylko po to, żeby ktoś w końcu do niego przemówił.

*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip

Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna.

@edit: W takim razie oglądamy chyba inne demko, na moje oko wylądowałeś dalej niż na schodkach.

A co do twojego przedłużania to dobrze wiesz, że na każdej mapie, w każdej rundzie przedłużasz, żałuję, że nie mam dowodu :)

Edytowane przez Dawidia
  • Like 1

Po pierwsze przedłużanie jest wtedy kiedy gracz zostaje SAM na mapie ,a gdy ktoś jeszcze jest na mapie to nie jest przedłużanie gdy widziałem że jestem sam zacząłem przechodzić mapkę :V

Po drugie nie skróciłem wyskoczyłem w górę nad napis i leciałem nad młotami i potem wylądowałem przy tych schodkach, to nie jest skrót bo schodki są na tym samym odcinku (piętrze) mapy -.-

Edytowane przez Black Hunter
  • Like 1

Skracania nie było
Przedłużania też nie
Gdy na mapie jest więcej niz jedna osoba żywa to wtedy nie ma przedłuzania ale jest też tak, że gdy ktoś przejdzie mape (Ty black-hunter w tym czasie sobie skakałeś, itp) to nie przechodzisz mapy gdy zostaniesz sam tylko spadasz w dół bo wtedy tak jakbyś przedłuzał poza tym gdyby była grana mapa gdzie są piętra i spadniesz poziom niżej to wypadałoby się zabić z grzeczności.
Tak więc Black ode mnie dostaje pouczenie żeby wiedział na przyszłość jak to wygląda dokładniej
Skracania nie było, przedłużania w sumie też nie ale na przyszłość pamiętaj Black o tym co napisałem wyżej

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności