Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Nick: Rias Gremory Powód rezygnacji: Kiepska aktywność, małe chęci do gry Coś od siebie: Myślę, że mogę przejść na emeryturę. Serwer jest w dobrych rękach i ma sporo adminów, a ja tam jestem jak 5 koło u wozu z tą aktywnością. Grać będę jak dotychczas, ale zwalniam miejsce "strażnika pokoju na serwerze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Wbij też czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Dzieki Siemanko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 I z kim teraz będę się kłócił :x Trzymaj się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 7 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi