Zygus 2 407 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Wycofuje się z konkursu powód w nieobecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Wycofuje się z konkursu powód w nieobecności Usunięty - w twoje miejsce z rezerwowego wchodzi adis . Dziękuje za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Halo! Przypominam, że to już dzisiaj! Wszyscy uczestnicy są proszeni o przyjście 15 minut przed eventem w celu potwierdzenia obecności! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Rezerwa również musi być 15 min wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Rezerwa również musi być 15 min wcześniej? Dobrze by było. START: 20:00 Uczestnicy w ciągu 8 sekund musza podać tytuł na czacie. Osoby które nie biorą udziału w konkursie nie mają możliwości pisania na czacie. Odliczanie przeprowadzane będzie na czacie. Nagrody będą rozdawane jak najszybciej. Edytowane 14 Maja 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Ja również chciałbym się zapisać :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Ja również chciałbym się zapisać :) Dodany na listę rezerwową ponieważ tam są tylko miejsca. 15 minut przed konkursem proszę aby wszyscy uczestnicy konkursu zgłosili na tsie aby potwierdzić obecność. //ostatnie miejsce rezerwowe! Edytowane 14 Maja 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Ja odpadam z powodu braku Internet w dniu dzisiejszym do jutra rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Ja odpadam z powodu braku Internet w dniu dzisiejszym do jutra rana. Usunięty z rezerwy 1 Vip na audycji zgarnia: Borixon. 2 Vip na audycji zgarnia: Zyguś 3 Vip na audycji zgarnia: zajac. 4 Vip na audycji zgarnia: Dawidia Edytowane 14 Maja 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 sory kurde nie dalem rady mecz miałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Jako iż wczoraj nie miałem czasu napisać porządnego postu to napisze go teraz. Na początku chciałbym podziękować Marinie oraz Kasi za pomoc w przeprowadzeniu eventu. Również dziękuje wszystkim uczestnikom którzy przyszli i brali udział. Nagroda " Jaka To Melodia": Miejsce Pierwsze: Pynia Miejsce Drugie: Kardzio Miejsce Trzecie: Peterson Nagroda " Audycja " Vip na audycji zgarnia: Borixon. Vip na audycji zgarnia: Zyguś Vip na audycji zgarnia: zajac. Vip na audycji zgarnia: Dawidia Gdzie się zgłosić po odbiór nagród? - Po range VIP na Forum piszecie do Karola ( Właściciela Sieci ) - Po Vip na 30 Dni proszę pisać do mnie oraz do Mariny ( audycja ) - Medale na TS3 zostały już rozdane. Zainteresowanie konkursem było ogromne więc takich konkursów nie można odpuścić :) Teraz dokładnie wiemy jak wygląda taki event więc na kolejnym będzie już wszystko dopracowane. Wszystkim dziękuje i zapraszam na edycje drugą która pojawi się wkrótce! Edytowane 15 Maja 2016 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi