Barciak 183 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Nick: PEDO || barciaKKKLink do SS: http://www51.zippyshare.com/v/QvdItoEa/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : PEDO || barciaKKK [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 124192385 ' [AMXBans] Twoje IP : 'XXXXXXXX [AMXBans] =============================================== Serwer: CODLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=6050 Co jest Orion? Przecież wiesz jak gram... Graliśmy już ze sobą wiele razy. Fotki po 3 minutach? Tego się po Tobie nie spodziewałem.. Jeszcze gorsze jest to że dostałem je po tym jak kilka razy z rzędu umarłeś z mojej ręki. Nawet słuchawek nie miałem założonych. Edytowane 7 Maja 2016 przez Barciak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) postaram się rozpisać demko edit@ Nie wiem co ja tam widziałem, na prawdę nie wiem. Jeżeli chodzi o to że wiele razy graliśmy, zgadza się ale nigdy nie patrzę na nick tylko jak ktoś gra. Obejrzałem demko i tam nic nie ma powtórzę nie wiem co ja wówczas tam widziałem. Dla wyjaśnienia to nie była złość, że mnie zabiłeś, specjalnie wybiegałem aby paść bo nie mogłem wejść na spec. Za całą sytuację przepraszam Edytowane 7 Maja 2016 przez ORION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi