pyńka 2 434 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) :hurra: :hurra: Czyżby coś się zapowiadało?... Nie mylicie się! Mam zaszczyt zapowiedzieć już kolejna edycje bardzo lubianej przez Was zabawy! Wcześniej nosiła ona nazwę karaoke, jednak to uległo malej zmianie. Mam nadzieje, ze nie zapomnieliście o tym jak świetnie można bawić się podczas śpiewania i słuchania występów! Zabawa odbędzie się 3 czerwca o godzinie 19:30.Do dyspozycji będzie bot muzyczny. Nagrody zostaną podane wkrótce. Jeżeli ktoś będzie chciał sam włączać sobie podkład, nie używając naszego bota będzie to jak najbardziej możliwe. Muzycznie czas umili nam DJ W skład jury wchodzą: Jako przewodnicząca i prowadząca: Pozostali członkowie: Jeżeli chcesz zapisać się do uczestniczenia w zabawie możesz to zrobić u mnie w wiadomości prywatnej, w tytule dodając "Karaoke". Mozecie w tej sprawie napisać do mnie na gg: 19044695. Mozecie zapisać się również pod tym postem. Tradycyjnie zapisy przeprowadzane są również na naszym tsie: ts.cs-classic.pl Kanal zapisów jest już aktywny! Serdecznie zapraszam! :papa: Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Pynia 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Zapisuję się - na 70% będę :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś 277 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Zapisuję się tym razem zgarnę nagrodę :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 A można tylko zagrać na keyboardzie, bez śpiewania? XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Zapisuję się - na 70% będę :p Zapisuję się tym razem zgarnę nagrodę :D Zapisani! :D A można tylko zagrać na keyboardzie, bez śpiewania? XD Niestety tutaj bez śpiewania się nie obejdzie :/ Może stwórz z kimś duet? :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Zapisuje się ale ja tak bardziej 50% będę :D nie wiem jak sie wyrobie (w piatek mam bierzmowanie XDXDXDXDXD) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Zapisuje się ale ja tak bardziej 50% będę :D nie wiem jak sie wyrobie (w piatek mam bierzmowanie XDXDXDXDXD) Zapisany! Poki co lista uczestników prezentuje się następująco: UCZESTNICY: Umciaak * Kakuś 8tend Dawidia Wojenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 BARDZO WAŻNA WIADOMOŚĆ! PÓKI CO IDOL ZOSTAJE ODWOŁANY, WKRÓTCE PODAMY NOWY TERMIN ZABAWY, PO PROSTU JA PRZESUNIEMY NA INNY DZIEŃ. ZA UTRUDNIENIA PRZEPRASZAMY :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Halo kochani!Mam nadzieje, ze nie zapomnieliście o naszym evencie! Oficjalna data: 3 czerwca o godzinie 19:30! Zapraszam do zapisywania się, bądźcie z nami! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Zapisuje się here, na pyrke ich tam rozjade ^^ :ninja: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Aa tam, co mi szkodzi, pośmiejecie się ze mnie XD Zapisuję się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 ^up Zapisani :) Czekamy na kolejne zgłoszenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 zapisuje sie :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 zapisuje sie! gg wp wygram wierze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 bo mam wakacje wszystko mi wolno... więc się zapisuje xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 zapisuje sie :) zapisuje sie! gg wp wygram wierze bo mam wakacje wszystko mi wolno... więc się zapisuje xD Zapisani! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Może i j@ ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Może i j@ ;D Zapisałam. W razie czego dasz znać o zmianie zdania. Aktualna lista uczestników: Umciaak * GryTrean Niema Rady Na Poslady Dawidia Hames KillaZ Zaznaczam również, żeby uczestnicy zgłosili się 15 min przed idolem w celu potwierdzenia obecności i ustalenia kolejności występów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś 277 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Zapisuję się :cwaniak: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Zapisuję się :cwaniak: Zapisany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 W gronie występujących nie zabraknie również przedstawicielek płci pięknej! UCZESTNICY: Umciaak * GryTrean Niema Rady Na Poslady Dawidia Hames KillaZ Kakuś `Delicja ♥ Bum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ostatnie chwile do zapisywania się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) To już jutro!Odbędzie się audycja muzyczna na naszym TS3. Tak o godzinie 19:00 Będziecie mogli pozdrawiać różne osoby oraz nie zapomnijmy o niespodziance! Podczas audycji będą losowane 2 vipy na okres 2 tyg. na dowolny serwer cs 1.6/cs:go Pierwsze losowanie odbędzie się o godzinie 19:15 natomiast drugie o 19:30 Zagra dla was Dj Zyguś :) Serdecznie ZAPRASZAMY! Bassów nie zabraknie ;) po nagrody zgłaszacie się do mnie na Pw. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Zyguś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 IDOL NA TS3 DOBIEGŁ KOŃCA OTO WYNIKI: `Delicja ♥ - 30pkt WirującaKula Rozp..Ludzi - 26.5pkt Bum. - 26 Umciak - 25 pkt GryTrean - 22pkt Krystiannn - 21pkt Kaka - 20pkt Hames - 19pkt Dawidia - 10pkt Gratuluje wszystkim xd i wybaczcie brak organizacji i perfekcji z mojej strony ^^ Po nagrody zgłaszacie sie do pyni :) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 No no n1. Delicja chce nagranie! :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi