GryTrean 677 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Przyominam również, że wszystko zostało nagrane. Za kilka dni pojawi się na naszym kanale youtube :) #Hames XD Edytowane 3 Czerwca 2016 przez GryTrean 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 ja się nie zgadzam xD mój głos skasować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 PRAWIE MI SIE UDALO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Także dziękuję oficjalnie wszystkim zgromadzonym i gratuluję zwycięzcom, bawiłem się świetnie, przynajmniej ja :DDziękuje z osobna Kindze i Kasi za współpracę, wypadliśmy chyba dobrze, to sprawdzimy na nagraniu. Do następnego! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Właśnie właśnie! Chciałam podziękować Tomkowi i Kasi w szczególności xD pomimo braku ogarnięcia z naszej strony chyba nie wyszło to najgorzej xD Również dziękuje Zygusiowi za audycje i użyczenie na początku bota, oraz Wujosowi za dokończenie audycji :) No i nie zapominajmy o wszystkich uczestnikach :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Ja również gratuluję wszystkim uczestnikom. Było jak dla mnie świetnie, było się z czego pośmiać, pozachwycać.... James0v. pamiętaj, gdyby nie ja to by cie nie było! :fight: Tymbarkowa Udało się! xD Dzięki tobie! Następnym razem (o ile będzie) powinno być jeszcze lepiej! Jeszcze raz gratki i podziękowania za tak liczą publikę oraz uczestnikom za świetne występy! :D :tancerz: Edytowane 3 Czerwca 2016 przez Kasiaaa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 No nie wierzę, przegapiłam :( Tak więc czekam na nagranie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Hej wszystkim! :) Jak dobrze wiecie - nasza zabawa dobiegła końca. W tym poście chciałam Wam podziękować, ale również przeprosić za moja nieobecność. Szczególne podziękowania nalezą się Tymbarkowej, która wcieliła się w role prowadzącej i warto zaznaczyć, ze był to jej pierwszy raz w takiej roli! :wub: Poza Kinga wielkie wyrazy wdzięczności dla Kasi, Jamesova, Zygusia i Wujosa - dziękuję za obecność i zagazowanie. :wub: GryTrean - dziękuję za nagranie wszystkiego, zmontowanie i prace nad tym. Czekamy na nagranie! I w końcu Wy, drodzy uczestnicy i słuchający! Dziękuję Wam za poświecenie czasu i zabawę razem z nami w tej kolejnej edycji! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Event zakonczony. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi