Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Zrozumieć swój charakter to nie jest takie proste Szczególnie jeśli wielu ludzi myśli że jesteś osłemNie, wcale nie jestem bo ja również mam uczucia Tego nie zrozumiesz, to co tworzę moja duszaMoje przemyślenia, wcale nie są takie łatwePoranione serce i myśli dwojakieW moim mieście w którym przyszło mi dorastaćPatologia krzyki plus alkohol... Uroki miastaCo tu opowiadać pragnę się z tego wyrwaćŻyć spokojnie gdzieś na wsi, patrzeć na swojego synaKochać życie wcale nie jest takie prosteKiedy wchodzisz w zakręt.. liczysz że będzie dobrzeJutro do pracy cóż wstanę na szóstąDojazd mam z godzinę.. więc będę na siódmąSpoglądam w okno, gdy jadę autobusemWsiadają smutni ludzie cierpię.. spal moją duszeMleko z kuskusem, to leci na śniadanieMój rap ukochany plus słuchawki i słuchanieZawsze pamiętam by tego nie zapomniećCierpiałbym bardziej, oh... widzę wyrocznięCo mi powiesz, proszę powiedz coś dobregoUczyń znów ze złego człowieka.. kogoś dobregoProszę kolego? Chcesz być kolegą?Nauczyłem się w tych czasach zrobić coś z niczegoWięc.. Nie potrzeba mi żadnych znajomościKażde wyjście wieczór.. To jak gra w kościTej pomyślności, czasem może mi zabraknąćPragnę bogactwa, miłości nie chcę już łaknąć Zrozum mnie, mimo że ciężko to ogarnąćChcę pisać tylko z serca, chcę w uszy walić prawdąOdkrywać siebie, spróbuj sam a zobaczyszPodejmiesz decyzje, może kilku bliskich straciszZauważyłem, że nie ma sensu grać Kogoś kim nie jesteś to nic nie może daćI mimo że wciąż sam, to szczęście w duszy mamMimo że wciąż ona cierpi jestem dla niej jak chamSumienie moje... Tli się chyba jeszcze trocheGdy patrzę ciągle w koło to dostrzegam paranojeJestem smutny, może chory? Kupie nabojeTe myśli o nie... nie jestem wariatemChociaż gdy mnie słyszysz, masz mnie za psychopatęZwykłego idiotę, być może debila, zjaranego typa myślisz po co drzesz ryja?Codziennie mnie coś ciagle niszczy.. to tylko chwilaChwila refleksji gdy nie wiem co poradzicOpisalem siebie tutaj, nie skreślaj mnie czaisz?W rękach paraliż, gdy pracujesz ciągleTak to jest gdy zarabiasz na rodzinę swą pieniądzeTwórczość autorska Być może amatorskaPo prostu jestem sobą i nie liczę na propsaWszystkim tym ludziom za te wsparcie dziękujęCo mogę poradzić już sam sobie nie współczujęJednak wciąż czujęTa iskierka nadzieiRozmyślam swoje życieO! wpadł hajs weź go przeliczKocham Ciebie ale Ty nie kochasz mnieNie odwiedzasz mnieNie odpisujesz WięcWnioskuję jedno Tym tekstem trafiam w sednoTo jak morderstwoSłowem także można zabićSprawić, że inna osoba czuje paraliżCzyny moje za które kiedyś bęknę.. odpowiemChcę się cieszyć życiemPoczuć swobodęA także wolność Najbardziej wolność słowaWypowiadam się na temat tego to moja prozaTo moja twórczość, a także rzeczywistośćUsiłuję przetrwać życie za cenę czyjąśCenę szczęścia, klucza do bram wejściaMiejsca, na które płynie moja tratewkaA teraz spójrz mi w oczyZastanów się co widzisz?Czy widzisz tam skrywaną radość?A może kogoś kto już nie ma siły.... Edytowane 7 Maja 2016 przez Mazowiecki Marcin 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Wyczerpujący tekst, bardzo dobry z resztą. W niektórych fragmentach można by zastąpić niektóre słowa synonimami do nich, bo zaburzają rytm, jak ktoś faktycznie próbuje sobie to "zarapować". Poza tym nie mam uwag. Cieszę się, że zacząłeś nagrywać i otwierasz się na świat jeszcze bardziej. Powodzenia i trzymam kckuki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Marcin, jestem w szoku, naprawdę. Czekam na płyte :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ja ogolnie zastanawiam sie po co Ty to tutaj wstawiasz :P czekam na cos konkretnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Marcin jestem fanką :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Tym razem to nie miał być tekst do rapu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Tym razem to nie miał być tekst do rapu. Może nie miał, ale wpasowuje się. Każdy Twój tekst uważam za genialny i propsuje. Świetnie, że nam to pokazujesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi