Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Siemka. Straciłeś swoją range z poprzedniego forum? Napisz tutaj według poniższego wzoru.. WZÓR: Nick na starym forum: Nazwa Straconej Rangi: Wszystkie rangi będą aktualizowane co 15minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nick na starym forum: Lolcia ; * Nazwa Straconej Rangi: grafik , redaktor , ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Lolcia masz JuniorAdmina , on odpowiada za te wszystkie rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 no dobra szkoda .. ja lubie miec duużo rang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Musk Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nick na starym forum: Musk?! Nazwa Straconej Rangi: Admin ffa, UB team, przyjaciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nick na starym forum: Musk?! Nazwa Straconej Rangi: Admin ffa, UB team, przyjaciel Masz już oddane na koncie Musk?! Zapraszamy do logowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Tutaj mała poprawka, dostałem adma cod a nie ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nick na starym forum: Blip ^ Nazwa Straconej Rangi: Ub Support, admin FFA, przyjaciel. a i nie jestem admem cod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Poprawione. Blip Dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nick na starym forum:L3gionTM Nazwa Straconej Rangi: Admin Cs 1.6 >< (deathrun) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Legion ale Ty nie masz adma ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 ja mam admina prosze mi dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Lolcia pisałem już coś na temat Twoich rang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 oj no dobra : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nick na starym forum: Musk?! Nazwa Straconej Rangi: Admin COD, Unban team. Przyjaciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 GoPe nie wiedziałem że masz nick Musk ;] Dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Aha. sory skopiowałem i nie zmieniłem. sory ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nick na starym forum: poloniavick Nazwa Straconej Rangi: Fmm jestem adminem DR a mam range admin CoDMoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Polonia tam nie było widać. Przepraszam i aktualizuje Ci range Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Nick na starym forum: Pomarancza Nazwa Straconej Rangi:Support Unban,Leauge Of Legends TEAM , Admin FFA, Redaktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nick na starym forum: Mefisto^^ Nazwa Straconej Rangi: Junior Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Straciłeś range ze względu na to że w ogóle nie było Cie na forum. Nic nie robiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi