ToTylkoJa 115 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nick: To Tylko Ja Powod rezygnacji: Koniec gry w 1.6. Zaczynam grać w Globala Cos od siebie: Miło się grało, dzięki za danie mi szansy, myślę, że przez te 5 msc bycia adminem nie sprawiłem, Wam zawodu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Dzięki za spędzony czas na serwerze, przekażę M@jkiemu żeby odebrał Ci flagi. Jak również życzę sukcesów w cs:go :P /lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 ToTylkoBot odchodzi z go moda :D dodaj mnie do znajomych na steam i gramy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi