ToTylkoJa 115 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nick: To Tylko Ja Powod rezygnacji: Koniec gry w 1.6. Zaczynam grać w Globala Cos od siebie: Miło się grało, dzięki za danie mi szansy, myślę, że przez te 5 msc bycia adminem nie sprawiłem, Wam zawodu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Dzięki za spędzony czas na serwerze, przekażę M@jkiemu żeby odebrał Ci flagi. Jak również życzę sukcesów w cs:go :P /lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 ToTylkoBot odchodzi z go moda :D dodaj mnie do znajomych na steam i gramy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 11 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi