Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Obiecałam wstawić moje czcionki wiec łapcie. :D Najwięcej jest tam czcionek odręcznych. Przykładowe: Plik .ziphttp://www113.zippyshare.com/v/Duxx5KEw/file.html@aver niedawno zmieniałam dysk na ssd i przy okazji nowy system, więc wykorzystałam sytuację i pousuwałam zbędne czcionki, zmniejszyłam ilość z około 2,5k do około 700. :DNiedługo dodam kolejne. ^^ Edytowane 29 Lipca 2016 przez Kasiaaa Link wygasł, jeśli kogoś interesowałaby ta paczka chętnie wyślę na pw. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Szczerze mówiac to ja myslałem ze ta paczka bedzie ważyc gdzies z 100mb a tu prosze :D Oczywiscie ja kradne i zostawiam plus Edytowane 9 Maja 2016 przez aver 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi