aver 1 488 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Siema, Wiecie może o co tutaj chodzi? Od kad go zainstalowałem nie moge nic zrobic, wejsc w profil, zagrac czy kupic cos na steamie. Na moim poprzednim komputerze który "miał" już kilka lat nie było z tym problemu. Ale od kąd mam "chwilowo" zastępczy komputer to jak sami widzicie nie moge nigdzie wejsc. Mam zainstalowane wszystkie sterowniki itp. Jesli ktos by mi pomógł byłbym wdzięczny. Edytowane 10 Maja 2016 przez aver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jaki masz teraz komputer ? Bardzo możliwe, że to właśnie wina komputera, bo mam to samo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 A wszedłeś w to łączę "Przeczytaj ten artykuł aby dowiedzieć się więcej"? Pytam tak dla pewności, bo może tam jest coś, co wyjaśni to dlaczego masz wyłączoną przeglądarkę na steam. Może to być też spowodowane tym, że masz zerowy poziom na steam - hipoteza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi