demoN. xd 14 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Imię : KacperWiek :14Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) :No tutaj mało na tamtym miałem 37.Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Wywiady.Znajomość z większością użytkowników:Jest. Dlaczego ja ?:Mam dobrą ortografię, interpunkcję. Znam dużo użytkowników tego forum. Ostatnio widywałem mało wywiadów, chcę pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Na Tag Spoko gość Znamy się Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 no nie wiem nie wiem .. no dobra mozna dac szanse , mily , ogarniety ... na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jestem na TAK ale licze na jakiś wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Na nie, nie ogarniasz... Mało aktywny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jestem na tak, osoba miła, ogarnięta i co najważniejsze ortografia działa TYLKO MARTWIĘ SIĘ CZY NIE ZA DUŻO TYCH FUNKCJI MASZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Słabo rozwinięte podanie, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheater. 2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem na tak. - wiek w sam raz - potrafi dobrze pisać - ma dobrą opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem na Tak ! Powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 3 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Na wywiadach jest już FULL.wybierz inny dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 No nie wiem. Spróbuje na Gazetce Graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ok Dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi