Złota Owca 624 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Witam. Mam problem z markerem na jb 1.6 cs-classic. Otóż mam zbuntowany przycisk na marker i jak jestem w CT to mi nie działa marker. Wiem ze nie wg wzoru Ale proszę o przeniesienie do jakiegoś poddzialu jb 1.6. Edytowane 10 Maja 2016 przez Pawel.? Opcja "edytuj", nie pisz post pod postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 To spróbuj zbindować pod inny klawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Albo wipisz w konsoli unbind "klawisz na którym chcesz mieć marker" potem wpisz bind "klawisz wcześniej odbindowany" "+paint". Też miałem taki problem i zrobiłem to co wyżej napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi