janusky 3 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Nick: Polski JanuszLink do SS: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 10 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : krol cebuli [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 345704163 ' [AMXBans] Your IP : [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo Serwer: GO MOD Link do bana: nie mam pojęcia O co chodzi? Wczoraj wieczorem załozyłem sobie konto na forum, wracam ze szkoły chce wejść na forum i że niby mam bana? WTF?Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Spróbuj zresetować ruter od internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusky 3 Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Spróbuj zresetować ruter od internetu Resetowałem :( tylko sprawa wygląda tak mam neostradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 podaj swoje ip i sid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusky 3 Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) podaj swoje ip i sid 83.8.192.236. (IP skopiowane z amxbans) A SID skąd mam wziąść ? Z configu? To chyba to: setinfo "_id" "1174147477" Edytowane 11 Maja 2016 przez janusky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) wejdz na jakis serwer (nie naszej sieci) wpisz w konsole status albo amx_ip i skopiuj całą linijkę edit: Zainstaluj sobie tego cs http://download.cs-classic.pl/counter-strike-1-6-standard-edition-classic/ Edytowane 11 Maja 2016 przez ORION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusky 3 Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 I będzie dobrze? Bo ja mam teraz v48 a nie mogę go usuunac z panelu sterowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 na 90% będzie, nie musisz usuwać, tylko zainstaluj w innym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusky 3 Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) na 90% będzie, nie musisz usuwać, tylko zainstaluj w innym miejscu Zrobiłem jak kazałeś, wszystko zgodnie z instrukcjami ale nadal "mam" bana A nie mozecie tak temu królowi ubana? Edytowane 12 Maja 2016 przez janusky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 już powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusky 3 Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Spoko, sprawdzę potem. Jak będzie okej edytuje post że do zamknięcia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam, jak coś to zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi