latek23 1 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Imię: MateuszWiek: 25Staż na forum: od 12 sierpnia 2012 Doświadczenie w moderowaniu: 12 sierpnia 2012Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: wystarczająco aby nie było bałaganu Dlaczego właśnie Ty: Z powodu technicznego spowodowanego brakiem komputera utraciłem wszystkie uprawnienia miedzy innymi moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 no wczesniej ogarniałes wiec i teraz ogarniesz wiec na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jestem na tak. Ogarniesz. Masz dobry wiek jak na tą posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 TAK Wiek Ogarniesz bo ogarniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jestem na nie, za taką nachalność na SB, spamowanie tymi podaniami od wczoraj NIE.! Masz opiekuna, i admina wystarczy Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jestem na TAK. Error nie ośmieszaj się bo sam zaczynasz prowokować To że ty nie dostałeś moda nie znaczy że masz wszystkich traktować z takim odepchnięciem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Póki co nie .. Twoja aktywność na forum jest mała. Spróbuj innym razem.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi